Linde MH breidt haar groene technologieportfolio uit

Linde Material Handling biedt steeds meer groene technologieën aan onder de noemer “Green Performance”. Een van deze technologieën zijn de elektrische vorkheftrucks van de X-serie.

Deze serie is sinds eind april beschikbaar voor tonnages tot 5 ton. Daarnaast biedt de fabrikant ook zware elektrische vorkheftrucks tot 18 ton. In het segment van de thermische heftrucks is nu de milieuvriendelijkere HVO-diesel beschikbaar, die de CO2-uitstoot tot 90 procent vermindert. Linde verzekert ook dat lithium-ion batterijen aan het einde van hun levensduur worden gerecycled en dat tot 95% van de grondstoffen wordt teruggewonnen. Aan de waterstofkant heeft Linde de eerste 24 V brandstofcel met een vermogen van 1,8 kW ontwikkeld. Tot slot vermijdt het intelligente laadsysteem van Linde stroompieken en zorgt de Linde Energy Manager ervoor dat het energieverbruik optimaal wordt gebalanceerd, aldus de fabrikant.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo