Mercedes-Benz Trucks lanceert elektrische karavaan op de Europese wegen

3.700 kilometer in volledig elektrische modus: dat is de route die drie Mercedes-Benz eActros zullen afleggen van de fabriek in Wörth waar ze worden geproduceerd naar vijf Europese landen. Op 31 mei en 1 en 2 juni maakt de karavaan een stop in België.

De drie elektrische trucks zijn gisteren vanuit de fabriek via Oostenrijk naar Italië vertrokken. Na een lus door Duitsland gaan ze verder naar Nederland en België voordat ze terugkeren naar de fabriek. Bij elke stop zullen klanten worden uitgenodigd om meer te weten te komen over de voertuigen en de diensten die aan klanten worden aangeboden, zoals de eConsulting service waarmee Mercedes-Benz Trucks haar (toekomstige) klanten ondersteunt met deskundig advies over elektrische mobiliteit.

De drie eActro’s zullen dus in vijf weken tijd ongeveer 3.700 kilometer afleggen. Ze zullen worden opgeladen bij openbare tankstations en in de depots van Daimler Truck-vestigingen.

Lees alles over Daimler Truck Belgium Luxembourg

Daimler Truck Belgium Luxembourg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo