Nieuwe snelweg van Kennedytunnel naar E17 opent dit weekend

Tussen 2 en 4 juni wordt een belangrijke mijlpaal in het Oosterweelproject bereikt, tot grote opluchting van de vele truckchauffeurs die gebruik maken van de Kennedytunnel:  de nieuwe snelweg van de Kennedytunnel richting Gent wordt in gebruik genomen. Hiermee is het grootste deel van het nieuwe knooppunt klaar.

Tijdens het weekend zal deze opening de tijdelijke sluiting van verschillende op- en afritten vereisen, o.a. de aansluiting van uitrit naar de E34 Zelzate en de uitrit 6 Linkeroever. Beide bestaande uitritten moeten daarvoor van zaterdagavond 3 juni tot zondag avond 4 juni tijdelijk gesloten en omgeleid worden om ze te kunnen aansluiten op de nieuwe snelweg. Alle informatie over de tussen 2 en 4 juli te nemen voorzorgsmaatregelen vindt u op de website van Lantis.

In het najaar wordt de nieuwe oprit Linkeroever en de verbinding van de E34 uit Zelzate naar de E17 richting Gent in gebruik genomen. De nieuwe afrit 6 Linkeroever en uitrit van de Kennedytunnel naar de E34 komt er in het voorjaar van 2024.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo