Renault Trucks lanceert Decarbonisation Academy

Een educatief platform gewijd aan decarbonisatie van <wegtransport, dat is de Decarbonisation Academy, die onlangs door Renault Trucks online is gezet. De Academy geeft antwoord op de meeste vragen van transportprofessionals die de weg naar elektrificatie willen inslaan.

De Franse fabrikant biedt een aantal gratis educatieve cursussen, zoals een inleiding die een overzicht geeft van de decarbonisatie van het wegvervoer, een cursus gewijd aan elektrische vrachtwagens, die licht werpt op hun werking, hun positieve impact op de arbeidsomstandigheden en de levenskwaliteit, een cursus over lithium-ion batterijen, maar ook getuigenissen van bedrijven die de weg naar decarbonisatie al zijn ingeslagen en vertellen over de uitdagingen die ze zijn aangegaan, de manier waarop ze die hebben overwonnen en de voordelen die ze plukken. De cursussen zijn beschikbaar in het Engels en het Frans.

Elke cursus bestaat uit verschillende modules en kan in minder dan dertig minuten worden voltooid. Het is echter niet nodig om de hele cursus in één keer te doorlopen: elke gebruiker kan de cursus in zijn of haar eigen tempo doorlopen. Elke gebruiker kan ook deelnemen aan een quiz en toegang krijgen tot aanvullende artikelen over het onderwerp. Geleidelijk aan zullen ook andere cursussen online worden gezet.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo