ShopWeDo wint Logistics Project of the Year 2023

E-commerce logisticus ShopWeDo heeft de prijs Logistics Project of the Year 2023 gewonnen en volgt daarmee Dassy (Brugge) op.

Het Mechelse e-fulfilmentbedrijf ShopWeDo heeft zijn e-commerce logistiek centrum getransformeerd van een puur handmatige operatie naar een 80% geautomatiseerd en gerobotiseerd centrum. Om dit te bereiken investeerde de KMO in een goods-to-person Autostore systeem, een Jivaro verpakkingsmachine en kunstmatige intelligentie ondersteuning, allemaal beheerd door software die volledig in eigen huis is ontwikkeld.

De andere laureaten waren Proximus voor een circulair logistiek project in Courcelles (2e) en Takeda voor zijn nieuwe logistieke organisatie in Lessines (3e). De prijs werd dit jaar ondersteund door MAN, Boplan en Awex.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo