Tailormade Logistics wint Green Truck Award 2023

Tailormade Logistics heeft de Green Truck Award 2023 gewonnen en volgt daarmee Van Moer Logistics op als ‘groenste vrachtwagenpark van België’.

Tailormade Logistics verhoogt systematisch het aandeel van alternatieve transportmodi in zijn vervoersstromen, en deze modal shift versnelt naarmate het bedrijf groeit in België en Europa. Maar het Gentse bedrijf vergeet zijn vrachtwagenvloot niet, die aan een strenge verbruikscontrole is onderworpen en gedeeltelijk op HVO rijdt. In Gent en Ghlin zijn zelfs twee stations voor deze biobrandstof gebouwd. De eerste elektrische vrachtwagen is in dienst en er ligt een compleet plan klaar voor een zero-emissie toekomst, waarbij waterstof een grote rol zal spelen.

De andere winnaars waren DFDS Logistics (Gent, 2e) en B+B Logistik (Eupen, 3e). De Green Truck Award wordt dit jaar gesponsord door Michelin, AS24 en Iveco.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo