Takeda wint Logistics Building of the Year 2023

Takeda heeft bij de Transport & Logistics Awards 2023 de prijs Logistics Building of the Yeargewonnen. De manier waarop het Japanse farmaceutische bedrijf zijn nieuwe magazijn naast een nieuwe productiefaciliteit ontwierp, overtuigde de jury.

Farmaceutische gigant Takeda heeft in Lessines een nieuw magazijn gebouwd volgens de principes van zijn ‘Factories of the Future’-concept. De nadruk lag op verregaande automatisering en digitalisering, maar ook op duurzaamheid. Op een vloeroppervlak van 6.700 m² worden alle invoer-, opslag- en uitvoerhandelingen afgehandeld in zones met verschillende temperaturen. Op de bovenverdieping is een zone gereserveerd voor logistieke diensten zoals picking, ordervoorbereiding en consolidatie.

De andere twee winnaars waren DPD (Vilvoorde, 2e) en GXO Logistics (Tongeren, 3e).

De prijs werd dit jaar ondersteund door Ford Trucks en Prologis.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo