Transferium gaat River Terminal Roeselaere uitbaten

River Terminal Roeselaere, het gloednieuwe overslagcentrum langs het kanaal Roeselare-Leie, zal nog voor de zomer operationeel zijn. Pom West-Vlaanderen heeft Transferium aangesteld om de terminal te exploiteren.

De terminal heeft een kade van 230 m en een opslagruimte van 18.000 m2. Na een aanbesteding is Transferium, onderdeel van de Multi Logistics Group (Hasco Invest), aangesteld om de terminal te exploiteren. Het bedrijf heeft de afgelopen 20 jaar een sterke groei doorgemaakt en een solide reputatie opgebouwd als stuwadoor (laden en lossen van schepen) in de cement- en bouwmaterialenindustrie. Transferium is ook actief in terminals in de havens van Brussel en Gent. Transferium heeft ook ervaring in de sector van de circulaire goederenstromen. Door de samenwerking met Transferium wil POM West-Vlaanderen de binnenvaart stimuleren door de ontwikkeling van de River Terminal Roeselare tot een competitieve op- en overslagterminal en een belangrijk regionaal knooppunt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo