Vanbever-Heymans overgenomen door Bos Logistics

Het transportbedrijf Vanbever-Heymans, gespecialiseerd in luchtvrachtvervoer, is overgenomen door de Nederlandse groep Bos Logistics, die een filiaal heeft in Machelen en zo haar positie op Brussels Airport versterkt.

Vanbever-Heymans is een familiebedrijf dat al drie generaties lang transportdiensten levert. Het heeft ongeveer 20 mensen in dienst en beschikt over een vloot van 20 voertuigen. Het bedrijf heeft een stabiele omzet van ongeveer 2,2 miljoen euro. Bos Logistics van zijn kant vestigde zich in 2008 in België en heeft zich de afgelopen jaren gestabiliseerd op ongeveer 40 medewerkers en een wagenpark van 25 voertuigen. De overname van Vanbever-Heymans stelt het Nederlandse bedrijf dan ook in staat zijn ontwikkeling in België naar een hoger plan te tillen.

Frank Bos Jr., directeur van Bos Logistics, licht de strategische beslissing toe: “De klanten en diensten van beide bedrijven vullen elkaar perfect aan. We streven ernaar om net zoals op Schiphol een leidende positie op Brucargo te verwerven. Deze overname brengt ons dichter bij dat doel. We bieden onze nieuwe medewerkers stabiliteit en ze treden toe tot een ambitieuze organisatie met volop groeimogelijkheden.” Bos Logistics gaat ook op korte termijn de eigen warehouse faciliteit op Brussels Airport uitbreiden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo