Featured Video Play Icon

[VIDEO] Bertrand Deny: “Schoenmaker, blijf bij uw leest”

De zaakvoerder van Deny Logistics gelooft in “een verdere specialisatie binnen de sector”. Hij vertelt waarom het bedrijf besliste om haar nationale distributieactiviteiten af te staan aan een sectorgenoot.

Met 30.000 m2 aan opslag van chemicaliën is Deny Logistics doorheen de tijd uitgegroeid tot een hogedrempelbedrijf wat Seveso-richtlijnen betreft. Zaakvoerder Bertrand Deny wil zich nu verder specialiseren in inklaring, expeditie en vooral ook de uitbating van de magazijnen.

Eerder dit jaar maakten we bekend dat Gheeraert de nationale distributie overnam van Deny Logistics. Deny legt uit waarom dat gebeurde: “Ofwel moesten we onze eigen transportafdeling verder gaan uitbreiden, ofwel moesten we deze activiteit met een vaste partner verder gaan uitvoeren. We hebben de tweede optie gekozen.”

Die keuze rechtvaardigt hij met behulp van een beeldspraak. “Schoenmaker, blijf bij uw leest,” aldus Deny. “Dat staat bij ons hoog aangeschreven en op die manier willen we dat ook waarmaken.”

Heeft het chauffeurstekort een rol gespeeld in die uiteindelijke keuze? “Het was niet de hoofdtrigger,” verzekert Deny. “De hoofdtrigger is het geloof in een verdere specialisatie.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo