Featured Video Play Icon

[VIDEO] Michelin wenst kandidaten Green Truck Award succes

Michelin is al sinds 2017 een trouwe partner van de Transport & Logistics Awards, meer bepaald voor de Green Truck Award. Exact één week voor de hoogmis van de transport en logistieke sector plaatsvindt, lanceert Michelin een videoboodschap met Maria Esperanza Gaspar, Global B2B Business Line Director, in een glansrol.

Bij Michelin zetten ze zich, in overeenstemming met hun ‘All Sustainable’ strategie, dagelijks in om de milieu-impact van de transportwereld te helpen verminderen. De award erkent de inspanningen en investeringen die de vervoerders doen. De doelstelling van Michelin is dan ook om de mobiliteit samen veiliger en duurzamer te maken.

De vijf kandidaten die dit jaar in de running zijn voor de Green Truck Award 2023 zijn:

  • ECS (Zeebugge)
  • Tailormade Logistics (Gent)
  • B&B Logistik (Eupen)
  • DFDS Logistics (Gent)
  • Raes Pharmaceutical Logistics (Drongen)

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo