Webfleet en RIO gaan samenwerken

Webfleet gaat samenwerken met RIO om geïntegreerde vlootbeheeroplossingen voor MAN te leveren. Dit maakte Bridgestone Mobility Solutions bekend tijdens Transport Logistic 2023 in München.

Webfleet is de vlootbeheeroplossing van Bridgestone. RIO is een digitale dienstverlener die eigendom is van TRATON SE, het zusterbedrijf van de merken MAN, Scania en Volkswagen Truck & Bus. Hun samenwerking zal de integratie van de telematica-oplossingen van Webfleet in alle MAN-trucks met de bestaande OEM-hardware van MAN’s RIO Box mogelijk maken. Bridgestone Mobility Solutions zegt bovendien dat fleetowners met trucks van andere merken die Webfleet-oplossingen aan boord hebben, ook gebruik zullen kunnen maken van het RIO-softwareportaal. De nieuwe samenwerking wordt naar verwachting in de tweede helft van dit jaar geïmplementeerd. Op de foto: rechts Jan Kaumans, CEO van RIO, met Taco van der Leij, Vice President Webfleet Europe bij Bridgestone Mobility Solutions.

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo