Willy Naessens Group viert 60 jaar

De Willy Naessens Group, die in 1962 werd opgericht en vandaag uit meer dan 40 bedrijven bestaat, viert dit jaar zijn 60-jarig bestaan. Voor dat jaar zijn verschillende evenementen gepland.

De Willy Naessens Groep is actief in de sectoren bouw en voeding en stelt momenteel 2.200 mensen tewerk met een totale omzet van 900 miljoen euro. De groep past verticale integratie toe, wat volgens de managers de sterke groei verklaart. De groep beschikt over een studiebureau met 100 ingenieurs, 14 betoncentrales, een transportbedrijf, enz. De groep is bovendien gecertificeerd als CO2-neutraal voor alle activiteiten binnen de divisie Build. De welvaart van de groep is ook te danken aan de diversificatie naar de voedingsindustrie, via de participatie in Franky Fresh Food in 2007. Ook in deze sector beschikt de onderneming over eigen productievestigingen en distributiecentra. Onlangs werd een fusie aangekondigd tussen Franky Fresh Food en UpFresh.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo