Zuidnatie is Transport & Logistics Employer of the Year 2023

Voor de tweede keer op rij is de prijs Transport & Logistics Employer of the Year gewonnen door een bedrijf dat actief is in de haven van Antwerpen: na Manuport Logistics in 2022 heeft Zuidnatie dit jaar de prijs gewonnen.

Zuidnatie zet in op twee grote projecten op het gebied van personeelsbeleid: enerzijds een dynamisch opleidingsplan dat toegankelijk is voor alle werknemers, en anderzijds een cafetariaplan dat gericht is op de bedienden. Daarmee wil het bedrijf zich onderscheiden van andere werkgevers in de haven van Antwerpen, door een flexibelere verloning te bieden terwijl dat in het paritair comité 226 niet voorzien is.

Het podium werd vervolledigd door GXO Logistics en Sprint Transport. De prijs wordt gesponsord door Renault Trucks, Easyfairs en TL Hub.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo