Door Europa rijden was nog nooit zo comfortabel [Advertorial]

UTA Edenred is één van de meest toonaangevende mobiliteitsaanbieders in Europa. De nieuwe UTA One® next on-board unit (OBU) combineert de bewezen voordelen van zijn voorganger, de UTA One®, met nog slimmere technologieën en verbeterde functionaliteiten. Met de vernieuwde UTA One geniet u van nog meer gemak, in 15 landen.

De UTA One® next ondersteunt de 4G mobiele radiostandaard en is daarmee klaar voor de toekomst. Het vernieuwde en ruimtebesparende ontwerp kan volledig worden geïntegreerd in het boordnetwerk van uw voertuigen. In tegenstelling tot zijn voorganger kan de UTA One® next zeer eenvoudig worden bediend via de smartphone. U kunt de instellingen zoals het aantal assen of voertuigklasse gemakkelijk wijzigen. Daarnaast heeft u met de app toegang tot informatie zoals geactiveerde tolsystemen of de voertuigregistratie. Uiteraard kan de OBU ook worden bediend via knoppen op het apparaat, waarbij de invoer wordt bevestigd door gesproken navigatie. In de toekomst zal ook op kunstmatige intelligentie gebaseerde spraakbesturing mogelijk zijn.

Gebruikers en wagenparkbeheerders hebben toegang tot een online portaal dat real-time monitoring mogelijk maakt van alle voertuigen die zijn uitgerust met de UTA One® next. Daar kunnen ze de status van de OBU of voertuiggegevens controleren, het aantal assen of voertuigklasse instellen en verschillende tol-oplossingen activeren. Er kan ook een waarschuwingsfunctie worden geactiveerd – als bijvoorbeeld het aantal assen onder een ingestelde grens komt.

17 tol oplossingen in 15 landen

De UTA One® next is de meest uitgebreide oplossing voor elektronische tolheffing (EETS) op de markt. Het ondersteunt tolsystemen in België (inclusief de Liefkenshoektunnel), Duitsland, Frankrijk, Italië (inclusief Caronte veerdiensten), Oostenrijk, Polen (A4 en e-TOLL netwerk), Hongarije, Bulgarije, Portugal, Spanje, Noorwegen (inclusief veerboten en snelweg bruggen), Zweden (bruggen), Denemarken (bruggen) en Zwitserland (inclusief Liechtenstein). Meer landen zullen binnenkort worden toegevoegd.

De UTA One® next is nu beschikbaar en vervangt de UTA One® voor alle nieuwe bestellingen. Bestaande UTA One®-apparaten kunnen onbeperkt worden gebruikt tot het einde van hun levensduur.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo