Swissport verlengt contract met ASL Airlines Belgium op Liège Airport

ASL Airlines Belgium en Swissport Belgium bestendigen hun samenwerking. Voor Swissport betekent dit een versterking van hun positie op de Luikse luchthaven. Het partnership tussen de twee bestaat sinds 2017.

Vrachtafhandelaar Swissport voorziet complete luchtvrachtdiensten, inclusief grondafhandeling, opslag en inklaring. De Zwitserse specialist baat wereldwijd magazijnen uit die geschikt zijn voor farmaceutische producten, waaronder ook op de Belgische luchthavens van Luik en Brussel.

ASL Airlines Belgium is gespecialiseerd in internationale lange afstandsvrachtvluchten tussen China, de VS, Canada en Luik in België. Met haar vloot kan ASL Airlines Belgium extra grote en speciale vracht vervoeren, maar ook stukgoed, voedselproducten, farmaceutische producten en levende dieren.

“We zijn verheugd om onze succesvolle samenwerking met ASL Airlines Belgium, één van onze grootste klanten in België, voort te zetten”, zegt Jeroen Giling, hoofd van Swissport Cargo voor België, Nederland en Finland. “Onze expertise in het afhandelen van vele soorten luchtvracht in grote capaciteit en de operationele paraatheid en professionaliteit van het team waren bepalend voor de klanttevredenheid en uiteindelijk de verlenging van de langdurige samenwerking.”

De duur van de contractverlenging is niet vermeld.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo