Truck & Business Barometer #36 – de ‘indexeringsschok’ onder de loep

Alle Belgische transporteurs kunnen een prijs ter waarde van meer dan 3.000 euro winnen door deel te nemen aan de 36e editie van de Truck & Business Barometer. Het volstaat ons te vertellen wat u denkt over de huidige toestand van de transportmarkt en de toekomstperspectieven van uw onderneming.

Zes maanden geleden had u het over het risico dat Belgische transporteurs in 2023 liepen door de loonindexering. Zou die komen op een moment dat de vraag naar vervoer sterk daalt, waardoor een angstaanjagend ‘schaareffect’ ontstaat? Nou, hier zijn we, of liever gezegd hier bent u… Aan u om ons te vertellen of uw activiteiten echt te lijden hebben onder een daling van de vraag, of de indexering van de lonen u parten speelt en hoe u de komende maanden ziet. Want ook in onze buurlanden stijgen de lonen (zij het minder automatisch) en zal de vraag uiteindelijk weer aantrekken.

Uw opmerkingen helpen ons ook om te schrijven over de onderwerpen die u het meest bezighouden (of interesseren).

Neem een paar minuten de tijd om deze enquête in te vullen. De antwoorden blijven volledig anoniem en de resultaten worden gepubliceerd in nummer 285 van Truck & Business in juli en online op www.transportmedia.be.

Alle deelnemers dingen ook mee naar een fantastische prijs: een videofilm van één minuut in ons programma Transport & Van.TV op Kanaal Z, ter waarde van meer dan 3.000 euro. Dus aarzel niet langer… doe de quiz!

DEADLINE: 14/06/2023

 

Ik doe mee!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo