TVM Belgium: De transportspecialist voor verzekeringen en opleidingen

Nicheverekeraar TVM Belgium is dé expert voor logistiek en transport op vlak van verzekeringen, advies, dienstverlening, opleidingen en workshops. Het bedrijf streeft naar het bieden van integrale oplossingen voor de unieke behoeften van elke klant. Wij zorgen ervoor dat chauffeurs veilig de baan op kunnen en uw transporten goed verzekerd zij.

TVM Belgium is een dochteronderneming van de Nederlandse moedermaatschappij TVM verzekeringen en richt zich specifiek tot alle bedrijven in transport en logistiek. In grote lijnen wordt een onderscheid gemaakt tussen drie soorten ondernemingen:

• Transportondernemingen die gespecialiseerd zijn in professioneel wegvervoer voor derden.
• Ondernemingen die bedrijfswagens en werkmaterieel gebruiken voor de uitoefening van hun beroepsactiviteiten, maar waarbij de vervoersactiviteit bijkomstig is. Ook zelfstandigen horen daarbij.
• Ondernemingen die beschikken over werkmaterieel zoals al dan niet rollende werktuigen die nodig zijn voor het uitvoeren van specifieke bedrijfsactiviteiten en die eigendom zijn van de onderneming.

Groot aantal troeven
Met TVM kiezen klanten voor de zekerheid dat het, als het dan onverhoopt toch misgaat, niet eindigt in een financiële ramp. De voornaamste troeven van het bedrijf zijn de kleine organisatiestructuur, het persoonlijke contact, de expertise en het samen zoeken naar oplossingen.
Door haar kleine organisatiestructuur en korte lijnen heeft TVM Belgium een persoonlijk contact met haar makelaars en klanten. Deskundigheid en klantentevredenheid zijn voor TVM het hoogste goed. Hiervoor doet TVM een beroep op een gespecialiseerde marktkennis en een grote betrokkenheid met de sector, maar ook door een heldere en vriendelijke communicatie.
Samen met de klant gaat TVM op zoek naar oplossingen op maat van het bedrijf. Door die grote betrokkenheid en knowhow kan TVM een zo goed en gericht mogelijk beeld geven van alle huidige marktsituaties en -evoluties om de gepaste oplossing uit te dokteren.

Daarnaast biedt TVM Belgium nog andere producten en diensten aan:

• Risicomanagement
TVM Belgium maakt veilig transport mogelijk door risico’s te onderkennen en te voorkomen. De afdeling Preventie en risicobeheer zet volop in op dienstverlening bij onze klanten. Zo willen we onze klanten verder ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid.

• Opleidingen en workshops
Met de oprichting van TVM solutions, hét opleidingscentrum voor de transport- en logistieke sector, biedt TVM Belgium een breed scala aan opleidingen en workshops aan. U kunt bij ons ook terecht voor specifieke coachingtrajecten voor zowel transportondernemers als vrachtwagenchauffeurs. Onze opleidingen en aanvullende diensten zorgen voor een duurzame, positieve gedragsverandering bij onze deelnemers. Zo dragen we samen bij aan een veiligere verkeersomgeving en besparen onze klanten kosten door een lagere schadelast.

Ook internationaal
Eender waar in Europa kan de klant rekenen op dezelfde TVM-service en -kwaliteit. Wie een vestiging wil starten of uitbouwen in het buitenland, kan ook terecht bij TVM international desk. Deze TVM-dienst informeert over alle lokale risico’s en verzekeringsoplossingen voor een specifieke situatie.


TVM schadeservice
Elke minuut dat een voertuig stilstaatmet schade, lijdt een firma verlies. Daarom zorgt TVM Belgium voor een snelle en goede schaderegeling. De klant kan voor dringende bijstand steeds een beroep doen op de alarmlijn van TVM truck en car assistance. Voor de herstelling van het voertuig sturen we onze klant meteen door naar een TVM erkende hersteller.


www.tvm.be

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg 2021 – Passion4Trucks Roadshow

Net als in 2020 heeft TVM Belgium besloten zijn ridder te selecteren in het kader van het programma passion4Trucks van Transportmedia. De finale vond deze zaterdag plaats, en Jean-Pierre Mees heeft na een spannende finale de titel van Gouden Ridder van de Weg 2021 veroverd. De volledige reportage wordt eind juni en begin juli op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo