Verkoop uw oude bedrijfsvoertuigen zorgeloos dankzij ADESA [Advertorial]

Wie is ADESA?

ADESA Europe, de online veilingwebsite voor de autohandel, maakt deel uit van de wereldwijde aanbieder van remarketing- en technologieoplossingen OPENLANE (NYSE: KAR). Met verkoopactiviteiten in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, verbindt ADESA OEM’s, fleetowners, groothandelaren en dealers naadloos met kopers in meer dan 50 landen in Europa via zijn online groothandelsplatform voor voertuigveilingen.

Uw partner voor remarketing van wagenparken

Hoe verkoopt u uw wagenpark probleemloos tegen een eerlijke prijs, zonder diepgaande kennis van de automarkt en de prijsdynamiek? ADESA is uw partner bij uitstek! Wij zorgen voor het volledige verkoopproces en veilen uw bedrijfswagens voor de beste marktprijs op ons online veilingplatform, dankzij een groot kopersbestand van meer dan 105.000 autohandelaars in heel Europa en daarbuiten. Het is gemakkelijk, snel en zorgeloos!

ADESA: uw online veilingwebsite voor bedrijfsvoertuigen

Een aanzienlijk deel van de voertuigen op het platform van ADESA zijn gewone en elektrische lichte bedrijfsvoertuigen. Alle merken en modellen kunnen op onze website geplaatst worden, ongeacht leeftijd en kilometerstand, zelfs met hoge technische schade. Indien gewenst kunnen diensten op maat worden aangeboden, zoals stockeren en ontstickeren.

Onze aanpak

Wij zorgen voor alles: ADESA promoot uw voertuigen in de open veiling en brengt u de hoogste biedingen. U beslist over de prijs. Zodra de verkoop is gesloten, kopen wij de voertuigen van u, betalen wij binnen twee werkdagen, organiseren wij het ophalen en zorgen wij zelfs voor de exportdocumenten en eventuele klachten met de koper.
Verkoop uw bedrijfsvoertuigen in 4 eenvoudige stappen

Verkoop snel in slechts 4 eenvoudige stappen:

  1. InspectieBoek een afspraak met ons en onze experts zorgen voor de intake en inspectie.
  2. Veiling – Wij promoten uw voertuigen in heel Europa en bieden u binnen 48 uur de beste deal. Wanneer u het hoogste bod ontvangt, beslist u of u verkoopt of niet.
  3. Verkoop & betaling – Na aanvaarding van een bod van ADESA ontvangt u de betaling binnen twee werkdagen.
  4. Transport – Wanneer u een voertuig verkoopt met ADESA, hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek. Wij halen de bedrijfswagen op, regelen de levering en zorgen voor de exportdetails bij internationale verkoop.

Uw voordelen in een notendop

Werken met ons is eenvoudig, snel en zorgeloos:

  • Beste marktprijs dankzij een groot kopersbestand van meer dan 105.000 autohandelaars.
  • Zorgeloos: geen ingewikkelde BTW- of exportadministratie, geen financieel risico, geen schadebeheer.
  • Snelle betaling binnen 2 werkdagen.
  • Uw bedrijfswagens worden zorgvuldig gefotografeerd en geïnspecteerd door onze experts.
  • Geen verkoopverplichting of kosten als het bod niet aan uw verwachtingen voldoet.

Klaar voor een zorgeloze LCV-verkoop ervaring?

Neem hier contact met ons op om te beginnen. Ontvang een gratis gesprek met een van onze sales executives die naar uw behoeften luistert en uw vragen beantwoordt.

Contact

#ADESA #AutoAuction #UsedCars #SellLikeAPro

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo