Volta Trucks gaat partnerschap aan met Petit Forestier

Volta Trucks, fabrikant van elektrische bedrijfsvoertuigen en dienstverlener, heeft een nieuw partnerschap aangekondigd met Petit Forestier. Dankzij deze overeenkomst kan het bedrijf verhuur- en leaseoplossingen voor koelwagens aanbieden in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Volgens de nieuwe overeenkomst wordt Petit Forestier de verhuur- en leasepartner voor de koelversie van de volledig elektrische Volta Zero 16-tons en 18-tons trucks op geselecteerde Europese markten, waaronder Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Luxemburg, Polen en België. Klanten zullen profiteren van de expertise van Volta Trucks op het gebied van elektrische vrachtwagens en laadinfrastructuur, in combinatie met de vaardigheden van Petit Forestier op het gebied van koeloplossingen.

Petit Forestier heeft een verhuurvloot van meer dan 70.000 koelwagens en bestrijkt momenteel 20 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo