Webfleet biedt oplossing voor cold chain

Webfleet, de oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, lanceert Webfleet Cold Chain. Het doel: de kwaliteit garanderen van producten die gekoeld worden vervoerd.

Webfleet Cold Chain is ontworpen om vloten die onder gecontroleerde temperaturen werken te helpen de kwaliteit en veiligheid van ladingen te behouden, via één enkel platform voor vrachtwagens, bestelwagens, aanhangers en opleggers. Met de Webfleet-oplossing kunnen wagenparkbeheerders de temperaturen van vervoerde producten in realtime controleren, meten en registreren. Beheerders en chauffeurs kunnen snel reageren op afwijkingen, waardoor het risico op schade wordt beperkt en de kosten van beschadigde goederen worden vermeden. En dan hebben we het nog niet eens over de reputatie van de transporteur. Webfleet Cold Chain zal beschikbaar zijn op de Europese en internationale markten waar Webfleet diensten aanbiedt.

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo