Group-f gebruikt de Webfleet fleet management oplossing

Na een test op een deel van zijn vloot, heeft schoonmaakbedrijf Group-f de Webfleet-oplossing voor vlootbeheer in de hele onderneming geïmplementeerd. Het bedrijf uit Kontich gebruikt de modules om activa in realtime te volgen, routes te optimaliseren, opdrachten te beheren, woon-werkritten te registreren, het brandstofverbruik te controleren en elektrische voertuigen te beheren.

Group-f is gespecialiseerd in de schoonmaak van privélokalen en kantoren en in de verhuur van hoogwerkers. Het familiebedrijf beschikt over meer dan 250 voertuigen, waaronder bestelwagens, hoogwerkers, vrachtwagens en ander gemotoriseerd materieel. Vlootmanager Henri de Swaef was op zoek naar een langetermijnoplossing om het beheer te vereenvoudigen en koos voor Webfleet via ARC. ARC installeerde de Webfleet software aanvankelijk op een klein aantal voertuigen, maar de uitrol naar het volledige wagenpark volgde kort daarna.

“In onze sector is er altijd tijdsdruk”, vertelt Henri de Swaef. “We moeten snel kunnen handelen en daarom is kennis van de actuele positie van onze voertuigen essentieel. Het aansturen via de optimale route biedt ons een enorm tijdsvoordeel, terwijl de verhuur van onze voertuigen niet meer blind hoeft te verlopen, dankzij de oplossing die ons altijd en overal controle geeft over ons wagenpark. We kennen een enorme tijdswinst, mede dankzij de integratiemogelijkheden met andere applicaties en de continue evoluties in optimalisaties en innovaties.”

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo