Featured Video Play Icon

[VIDEO] Leen Van de Velde – Transporteur helpt jeugdbewegingen

Wie helpt jeugdbewegingen met het vervoer van spullen naar hun zomerkampen en weer terug? Transport Theo Van de Velde uit Lennik stond deze week paraat in Houthalen.

Vorige maand trok een opmerkelijk bericht onze aandacht op LinkedIn. Een oranje vrachtwagen van Transport Theo Van de Velde zat volgeladen met grote klaptafels, een ijskast, regentonnen, tenten en ander kampeergerief. De lading was bestemd voor het zomerkamp van een naburige jeugdbeweging.

“Wij doen dit al meerdere jaren voor verschillende jeugdbewegingen,” vertelt zaakvoerder Leen Van de Velde. “Elk jaar krijgen wij meer en meer vragen van andere jeugdbewegingen die geen transportfirma meer vinden om hun goederen te vervoeren.”

Begin deze week stelde de transportfirma een vrachtwagen en een chauffeur ter beschikking om materiaal terug te gaan ophalen in Houthalen. Leen Van de Velde sprak ook over de recente aankopen die het bedrijf maakte om de vloot te vernieuwen.

“We zijn op onze parking in Lennik gestart met investeren in elektrische laadpalen die ook een vermogen hebben om elektrische wagens te kunnen laden,” aldus Van de Velde. “Wagens hebben we nog niet aangekocht, maar in de toekomst, wie weet?”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo