Volkswagen Poznań viert 20 jaar Caddy-productie

In het najaar van 2003 presenteert Volkswagen Bedrijfswagens de 3e generatie Volkswagen Caddy op de RAI Bedrijfswagenshow in Amsterdam. Kort daarna (in november) begint de productie in Poznań (Polen).

In 20 jaar heeft de fabriek meer dan 2,6 miljoen Caddy’s geproduceerd. In 2020 begon de productie van de huidige 5e generatie voor 71 markten over de hele wereld. Naast de standaardversie in verschillende carrosserievarianten worden ook de verlengde versie Caddy Maxi en de Camper Caddy California in Poznań geproduceerd. Vandaag de dag is de locatie de grootste autofabriek van Polen, de grootste werkgever in de regio en de enige productiefabriek van Caddy.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo