Jean-Claude Delen geëerd door TIACA

Onze landgenoot Jean-Claude Delen wordt opgenomen in de Hall of Fame van de The International Air Cargo Association (TIACA), een vereniging waarvan hij tot 2016 voorzitter was. Het is de eerste keer dat een Belg op deze manier geëerd wordt.

Jean-Claude Delen, nog steeds actief als voorzitter van het Sociaal Fonds Transport & Logistiek (SFTL) en als adviseur van de CEO van Brussels Airport, heeft een voorbeeldige carrière achter de rug in de wereld van de luchtvracht kunnen combineren met een aantal functies gelinkt aan de beroepsverdediging van de sector. Hij begon zijn carrière in 1965 bij Air Express International, een bedrijf dat hij trouw bleef tot de overname door DHL in 1999. Daarna klom hij op tot Senior Executive Vice President bij DHL Global Forwarding, waar hij zelfs de ene mediacoup pleegde na de andere, zoals de aankomst van de panda’s op de luchthaven van Brussel in februari 2014.

“Jean-Claude heeft zich altijd onderscheiden als leider in onze sector en heeft al zijn passie gestoken in het ontwikkelen van solide relaties, de beste garantie voor samenwerking en partnerschappen binnen de expeditie- en luchtvrachtgemeenschap. Hij heeft ook de jongere generatie aangemoedigd om zich bij onze sector aan te sluiten. We kijken ernaar uit om hem zijn prijs officieel te overhandigen tijdens de Executive Summit in Brussel volgende maand,” aldus Sebastian Scholte, voorzitter van de voorzitterraad van TIACA.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo