Stefaan De Doncker wordt Directeur Lichte Bedrijfsvoertuigen bij Stellantis Belux

Stellantis BeLux heeft opnieuw een aantal benoemingen en functiewijzigingen doorgevoerd, waaronder één die rechtstreeks van invloed is op de sector lichte bedrijfsvoertuigen: Stefaan De Doncker werd benoemd tot Directeur Lichte Bedrijfsvoertuigen. Zijn vorganger Asterio Perez wordt Directeur van de merken Fiat, Fiat Professional en Abarth.

Stefaan De Doncker heeft twintig jaar ervaring in aftersalesdiensten, waarvan 18 jaar op lokaal niveau en twee jaar op internationaal niveau. Hierdoor beschikt hij over solide managementvaardigheden en is hij bekwaam in het implementeren van strategieën op operationeel niveau. “Ik ben blij dat ik mijn werkterrein kan uitbreiden naar lichte bedrijfsvoertuigen. Het vormt de ideale stap in de verdere ontwikkeling van mijn carrière”, zegt Stefaan De Doncker.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo