Collect&Go vervangt zijn CNG-voertuigen door elektrische bestelwagens

Collect&Go (de online boodschappendienst van de Groep Colruyt) doet vandaag zijn eerste leveringen met Ford E-Transit bestelwagens. Geleidelijk aan zullen alle CNG-voertuigen in de vloot vervangen worden door elektrische bestelwagens.

De Ford E-Transits bieden een extra voordeel ten opzichte van de voertuigen die ze vervangen, zoals Tom Malfroid, Head of Logistics bij Collect&Go, uitlegt: “Ze hebben een groter laadvolume. Daardoor kunnen we aan meer klanten leveren, en dat met een milieuvriendelijk voertuig. We slaan dus twee vliegen in één klap. Collect&Go heeft een nieuwe laadzone geïnstalleerd in Londerzeel en beschikt ook over een aantal snellaadpunten, zodat de bestelwagens binnen 20 tot 30 minuten tussen twee ritten weer klaar zijn om de weg op te gaan.” Eerder dit jaar introduceerde Collect&Go al een elektrische bakfiets in het afhaalpunt van de Colruyt-winkel in Gent.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo