De professionele partner voor voertuigen op maat [Advertorial]

Vaker wel dan niet ondergaat een bestelwagen nog één of meerdere soorten aanpassingen voor hij in dienst genomen wordt. Om ervoor te zorgen dat die ombouw of de toevoeging van extra’s zo vlot mogelijk verloopt, is een duidelijke strategie nodig. En die heeft Ford Pro.

Hoewel een merk als Ford Pro er alles aan doet om af-fabriek een zo breed mogelijk gamma van voertuigen voor alle soorten stielen te leveren, zijn er toch nog heel wat klanten die specifieke noden of wensen hebben om hun werk zo vlot mogelijk te laten verlopen. En dus is er vaak één of andere vorm van ombouw nodig. Om dat proces van bestelling tot oplevering zo vlot mogelijk te laten verlopen, heeft Ford Pro een maximum aan troeven in handen om daar voor te zorgen.

Ford Transit Centers
Alles staat of valt met een performant netwerk van professionals die lichte bedrijfsvoertuigen en hun gebruikers door en door kennen: de Ford Transit Centers. Welke gewichtsversie je bestelt voor bepaalde ombouwtoepassingen, alternatieve configuraties of aandrijflijnen die misschien beter passen bij de use-case waarvoor je het voertuig koopt, details waar je zelf misschien niet aan gedacht had… Op de specialisten van de Transit Centers kan je rekenen! Bovendien heeft Ford Pro dankzij het ‘One Stop Shop’-principe ook een aantal vaak gekozen ombouwtoepassingen gepreconfigureerd, zodat ze snel leverbaar zijn. Je ontvangt bovendien één enkele factuur voor het voertuig inclusiefde ombouw en geniet van een uitgebreid garantiepakket.

Het Ford Pro Converter-programma
Heb je nog specifiekere noden als het op bedrijfsvoertuigen aankomt? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor maatwerk. En ook daar zorgen Ford Pro en de Ford Transit Centers voor een snelle en professionele afhandeling via het Ford Pro Converter-programma van erkende ombouwers. Zij worden door Ford onderworpen aan een audit om ervoor te zorgen dat alles volgens de juiste procedures en met de nodige zorg verloopt. Bovendien krijgen de goedgekeurde ombouwers in dit netwerk een uitgebreide technische omkadering om ervoor te zorgen dat ook je omgebouwde Ford Transit of Ranger het best mogelijke lichte bedrijfsvoertuig is.

Upfit Integration
Last but not least: Ford Pro heeft ook bij de ontwikkeling van nieuwe voertuigen rekening gehouden met de integratie van allerhande ombouwtoepassingen. Zo kunnen de nieuwere lichte bedrijfsvoertuigen van het merk voorzien worden van het ‘Upfit Integration’-systeem waarmee externe toepassingen toegevoegd kunnen worden aan het centrale infotainmentscherm. Dat zorgt er niet alleen voor dat er geen fysieke knoppen gemonteerd moeten worden voor de bediening van die toepassingen – de bediening gebeurt via het grote digitale scherm – het maakt ook controleerbaarheid vanop afstand mogelijk.
Meer nog: het zorgt voor extra veiligheid omdat de werking van bepaalde externe toepassingen gekoppeld kan worden aan bepaalde omstandigheden. Of hoe Ford Pro gezond verstand een handje helpt!


Meer info?
Vraag ernaar bij je Ford Transit
Center of surf naar www.nl.ford.be/
bedrijfsvoertuigen/ombouwingen


lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo