Featured Video Play Icon

Bekijk de volledige aflevering van Logistics.TV 42 (Kanaal Z)

Dit weekend gaat Logistics.TV presentatrice Virginie Claes op bezoek bij All Sport, winnaar van de Logistics Building of the Year 2024. In de rubriek Spraakmakend Project spreken we met de leveranciers achter de automatisatie en esthetiek van het project. 

Verder nog in deze uitzending.

  • Een nieuw seizoen van We Are Champions met hier de protagonisten Gidi Pluym (General Manager RAJA Benelux), Filip Vanderstraeten (CEO Getax Logistics) en Raf Van Espen (General Manager Forwarding Division, Nippon Express Belgium)
  • Een uitgebreide samenvatting van de Transport & Logistics Awards.
  • De Logistics Podcast.

Bekijk nu de volledige uitzending integraal.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo