Drie nieuwe regionale leiders bij Generix

Generix kondigt de benoeming van drie ervaren leiders aan om de geografische expansie in drie strategische regio’s te versnellen: EMEA Noord & Azië-Pacific, EMEA Zuid & Latijns-Amerika en Noord-Amerika.

Pierre Chaffardon, die in 2023 bij Generix in dienst trad, is benoemd tot General Manager van de regio EMEA North & Asia-Pacific. Chaffardon heeft meer dan twintig jaar ervaring als sales- en IT-serviceleider bij IBM Software en IBM Services.

Philippe Ducellier, die meer dan twintig jaar ervaring heeft bij Generix, is benoemd tot General Manager van de regio EMEA Zuid- & Latijns-Amerika. Ducellier heeft Generix gevestigd als een toonaangevend SaaS-bedrijf in de belangrijkste markten in Spanje.

Mark McArthur is benoemd tot General Manager van de regio Noord-Amerika. Zijn achtergrond bestaat onder andere uit succesvolle stints bij Adexa Inc, Alpega en Blue Yonder (voorheen JDA Software).

“Pierre, Philippe en Mark zullen Generix ongetwijfeld naar nieuwe hoogten stuwen terwijl we onze groei- en innovatiereis versnellen,” zegt Raphaël Sanchez, President en CEO van Generix. “Hun diepgaande ervaring in de sector in combinatie met hun klantgerichte mentaliteit zal ons helpen nog dichter bij de behoeften van onze klanten te staan op alle niveaus: van globaal tot lokaal.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo