De nieuwe Truck & Business, ook 100% digitaal!

U heeft de eerste editie van een gloednieuwe Truck & Business ontdekt. U zal het ongetwijfeld al gemerkt hebben dat het geen magazine meer is! Truck & Business is namelijk een ‘magabook’ geworden, meer bepaald een stevige brok informatie in combinatie met de creativiteit van een boek. Dit nieuwe platform, dat de belangrijkste Belgische transporteurs samenbrengt, zal ook beschikbaar zijn in de vorm van exclusieve evenementen en een 100% digitale versie, die je in deze nieuwsbrief kunt ontdekken.

Deze nieuwe Truck & Business is ook de weerspiegeling van onophoudelijk denkwerk bij Transportmedia met als doel om de nieuwe trends op de voet te volgen, waarbij we nooit voor de gemakkelijkste weg kiezen. We beseffen dat de uitdagingen, waarmee de transporteurs worden geconfronteerd, steeds uiteenlopender en complexer zijn. Truck & Business is het aan zichzelf verplicht om zijn lezers bij te benen. Daarom brengen we voortaan meer diepgaande artikels, wijden we in elk nummer een volledig hoofdstuk aan energiethema’s, gaan we op zoek naar nieuwe vakgebieden bij de journalisten die voor Truck & Business schrijven, maar geven we ook het woord aan experten. We zijn alvast heel benieuwd naar uw reacties op dit eerste nummer!

De uitdagingen die op uw pad komen, worden complexer en gevarieerder.
Truck & Business wil samen met u evolueren.

Meer dan ooit hebben we jullie feedback nodig om Truck & Business te blijven verbeteren. Daarom wil ik jullie bij voorbaat bedanken voor deelname aan onderstaande korte enquête… en ik hoop dat jullie feedback zal bevestigen dat we op de goede weg zijn!

Neem deel aan de poll

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo