En de Most Loved Van 2024 is…

… de Ford Transit 2Ton! De Most Loved Van-competitie van dit jaar, georganiseerd als onderdeel van Best of Van, kende twee evoluties. Ten eerste moesten de deelnemers allemaal tot dezelfde voertuigcategorie behoren. Dit jaar is gekozen voor de categorie bestelwagens met verbrandingsmotor en een gewicht van minder dan 3,5 ton. Ten tweede werd de uitslag voor de helft bepaald door de stem van het publiek en voor de helft door de stem van enkele tientallen professionele wagenparkbeheerders. De Ford Transit 2Ton won met een nipte marge van de Mercedes-Benz Sprinter en de Volkswagen Crafter.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo