Garage Bogemans (Mercedes) is Super Best Dealer VAN 2024

Tijdens de Best of VAN awards werd Garage Bogemans uitgeroepen tot Super Best Dealer VAN 2024, waarmee de beste dealer van lichte bedrijfswagens van het land wordt bekroond. Dit is de derde opeenvolgende overwinning voor een Mercedes-Benz Vans dealer in deze categorie. 

De Super Best Dealer VAN wordt door een vakjury gekozen uit dealers die eerder voor hun merk de titel Best Dealer VAN hebben gekregen. Garage Bogemans uit Grimbergen wist de jury te overtuigen met zijn klantgerichte aanpak, met naast een sterk persoonlijk contact onder andere een focus op digitalisering om de communicatie met klanten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bovendien zijn bestelwagens geen bijzaak voor de winnaar van de ‘Super Best Dealer VAN 2024’, maar is het een ‘vans only’-dealer. Dat houdt ook in dat er een ruim vervangwagenpark is met verschillende types bestelwagens van Mercedes-Benz Vans, waarbij ook volop ingezet wordt op elektrificatie, in lijn met de strategie van het merk.

Net als de ‘Best Dealers’ van de andere deelnemende merken maakt ook Garage Bogemans geen deel uit van een grote (internationale) structuur, maar is het nog steeds een familiebedrijf. Het maakt wel deel uit van de familiale groep ‘Bogemans Automotive’, die verder onder andere een eigen ombouwbedrijf, beletteringsbedrijf en een koetswerkhersteldienst heeft. Op die manier wil het een totaalpakket bieden aan zijn klanten, en dat lijkt te werken. Het is trouwens niet de eerste keer dit jaar dat Garage Bogemans in de prijzen valt, de garage werd eerder dit jaar door Mercedes-Benz Vans uitgeroepen tot beste ‘ProCenter’ van België en Luxemburg.

De andere finalisten waren :

  • Matel Motors Seraing – Ford Pro
  • MAN Zuid Vlaanderen – MAN
  • Di Nitto Dilsen – Maxus

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo