Generix investeert 100 miljoen euro in AI tot 2028

Softwareleverancier Generix kondigde een investering van € 100 miljoen aan tot 2028 (boekjaar) om het volledige portfolio van toepassingen en technologieën opnieuw uit te vinden voor het AI-tijdperk.

Generix is een wereldwijd leverancier van bedrijfssoftware met een breed portfolio van SaaS-oplossingen op het gebied van supply chain, financiën, handel en B2B-integratie.

Het bedrijf zou innovaties op vlak van AI stapsgewijs willen introduceren om de adoptie ervan te vergemakkelijken, met roadmaps die gericht zijn op de waarde voor de klant, regelmatige productupdates en vereenvoudigde migraties, zodat elke klant nieuwe oplossingen in zijn eigen tempo kan implementeren.

AI Innovation Lab

Om bedrijven te helpen de kansen te grijpen die AI biedt, is er een nieuw AI Innovation Lab opgezet onder leiding van Si-Mohamed Saïd, Chief Marketing & Product Officer. Het nieuwe AI-lab is ontworpen om samen met klanten innovatieprojecten uit te voeren voor gebruikscases met een hoge toegevoegde waarde, zoals beslissingsondersteuning, procesautomatisering, mens-robotinteractie en duurzame ontwikkeling.

“Met onze nieuwe innovatiestrategie werken we aan duurzame groei voor en met onze klanten over de hele wereld. Deze baanbrekende investering zal de manier waarop we software ontwerpen en waarde creëren voor onze klanten volledig opnieuw uitvinden, allemaal gevoed door het grenzeloze potentieel van AI,” zegt Raphaël Sanchez, voorzitter en CEO van Generix Group.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo