Herfurth brengt bezoek aan nieuw hoofdkantoor op Antwerpse Zuid

Op donderdag 13 juni ging het personeel van expeditiebedrijf Herfurth hun nieuwe kantoor aanschouwen op het Antwerpse Zuid. Het gebouw wordt momenteel afgewerkt onder leiding van vastgoedontwikkelaar Montea.

Expediteur Herfurth bestaat 125 jaar en neemt intrek in een nieuwe hoofdzetel. Tegen oktober zouden de werkzaamheden afgerond moeten zijn. Het project wordt geleid door Montea, die de verhuurder is van het gebouw. Werknemers van Herfurth konden deze week een kijkje gaan nemen naar de werf.

Het oude kantoor van Herfurth in de Cassiersstraat had zijn beste tijd gehad. Dit was een van de hoofdredenen waarom de verhuis werd ingezet, volgens Olivier d’Hoop, managing director van Herfurth Group. “Airconditioning was een issue, parking, mobiliteit … Het kantoorgebouw stamde uit de jaren 50 en is te oud geworden,” aldus d’Hoop. “Op deze nieuwe locatie aan de D’Herbouvillekaai wachten we wel nog op een tramverbinding. Openbaar vervoer moet dringend voorzien worden.”

Opvallend aan de nieuwe site is de houtafwerking binnenin, een vrij atypisch zicht in logistieke kantoorruimtes.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo