Het Autosalon van Brussel keert terug in januari 2025

Het Autosalon van Brussel was aangekondigd voor februari 2025, maar zal nu plaatsvinden in januari 2025. Het grote evenement van Febiac keert dus terug naar zijn ‘historische’ data: van 10 tot 19 januari 2025 in Brussels Expo.

Officieel is deze verandering van data mogelijk gemaakt door “de verplaatsing van een ander evenement dat in januari in Brussels Expo zou plaatsvinden”. Dit is natuurlijk het Brussels Auto Show, georganiseerd door 402 Automotive, dat van 15 tot 19 januari zou plaatsvinden. De Nederlandse promotoren hebben Brussels Expo blijkbaar laten weten dat ze de optie voor deze data niet lichten. “Brussels Expo heeft ons attent gemaakt op de mogelijkheid om terug te keren naar onze historische data”, legt Andreas Cremer, CEO van Febiac, uit. We hebben onmiddellijk contact opgenomen met de automerken die deel uitmaken van de Raad van Bestuur van de federatie en hen de keuze gegeven om de oorspronkelijke datum van februari te behouden of terug te keren naar de traditionele showdatum van januari. De overgrote meerderheid was voorstander van de datum in januari en we hebben deze beslissing genomen, waarvan we hopen dat ze de regelmatige bezoekers van het Salon zal plezieren.”

Febiac zal dus meer kunnen vullen dan de vier paleizen die nog beschikbaar zijn in februari. “Gezien het enthousiasme dat we momenteel voelen bij de merken en de reserveringsaanvragen die we al hebben ontvangen, zal deze terugkeer naar de maand januari ons in staat stellen om alle exposanten die willen deelnemen aan het Autosalon van Brussel 2025 tevreden te stellen”, vervolgt Andreas Cremer (wiens laatste officiële verklaring waarschijnlijk zal zijn voordat hij aan het hoofd van Febiac de fakkel overdraagt aan Frank Van Gool).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo