Iveco lanceert innovatieve betalingsformule

In samenwerking met J.P. Morgan Payments lanceert Iveco Capital (het zusterbedrijf van Iveco) Iveco Pay, een nieuw online platform waarmee klanten kunnen betalen voor de digitale diensten van Iveco.Met Iveco Pay kunnen klanten betalen voor telematica- en emobiliteitsaanbiedingen of onderhouds- en reparatiecontracten, meerdere betaalmethoden registreren (zoals creditcards en automatische incasso’s) en hun rekeningen online betalen via één enkele interface. Dit platform is in eerste instantie voorbehouden aan klanten van Iveco, maar kan worden uitgebreid naar dealers en leveranciers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo