Jan Lammens (Mercedes) is Best VAN Expert 2024

Tijdens Best of VAN 2024 nam Jan Lammens (Communication Manager bij Mercedes-Benz Vans Belgium) het stokje over van Louis Ballaux (Product Coordinator bij MAN Truck & Bus Belgium) als Best VAN Expert. Elk jaar wordt de prijs uitgereikt aan de persoon binnen de organisatie van de importeur die zich onderscheidt door zijn vaardigheden en inzet in de sector van de lichte bedrijfsvoertuigen. Dit jaar stond de functie ‘sales en marketing’ in de schijnwerpers. De andere twee winnaars waren Jesse De Meyer (MAN Truck & Bus Belgium) en André Goffaerts (Iveco by BTC).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo