Jungheinrich bekroond met IFOY Award

Op 14 juni vond in Oostenrijk de uitreiking plaats van de International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY) Awards 2024. De elektrische stapelaar EJC 112i van Jungheinrich werd bekroond met de prijs in de categorie “Warehouse Truck highlifter”.

De EJC 112i is de meest compacte en krachtige elektrische stapelaar in zijn klasse. Voor het eerst heeft Jungheinrich het gebruik van de lithium-iontechnologie voor een meeloopstapelaar in het instapsegment ingezet. “Met de EJC 112i zijn we erin geslaagd een combinatie van compactheid en prestaties te bereiken die ongeëvenaard is in dit segment,” zegt Christian Erlach, Chief Sales Officer van Jungheinrich.

Met een totaal van 14 overwinningen sinds 2013 behoort Jungheinrich tot de absolute top van de IFOY-winnaars.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo