KGS Group en bpost winnen Best Fleet Owner VAN 2024 award

De Best Fleet Owner VAN 2024 award, voorbehouden voor beheerders van lichte bedrijfswagenparken, is gewonnen door twee bedrijven. De jury kon niet kiezen tussen bpost en KGS Group, die allebei actief zijn in last-mile delivery, maar op een andere schaal.

bpost heeft niet minder dan de grootste vloot in België, terwijl GKS Group een in Brussel gevestigde start-up is die momenteel een vloot van slechts enkele tientallen voertuigen beheert. Tom Goethals, de fleet manager van bpost, wordt beloond voor jarenlange inspanningen, terwijl Julie De Coninck (de fleet manager van KGS Group) nog maar kort actief is in fleet management. Beide winnaars delen echter hetzelfde streven om de CO2-uitstoot te verminderen, dezelfde wens om afhankelijk van de omstandigheden het meest efficiënte voertuig (inclusief bakfietsen) te gebruiken en het gebruik van geavanceerde digitale tools.

De derde laureaat is Foodbag Group, een jonge Gentse pakketdienst.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo