Nieuwe uitrustingslijn voor Mercedes Citan en eCitan

Mercedes-Benz biedt de EQT- en Citan-modellen een 38 cm langere wielbasis en een nieuwe uitrusting.

Voor zijn kleine Citan bestelwagens biedt Mercedes-Benz niet alleen een versie met een langere wielbasis, maar breidt het ook zijn uitrustingsgamma uit. De nieuwe Select-lijn is nu beschikbaar voor de bestelwagen. Deze lijn is exclusief voorbehouden aan de Citan en eCitan bestelwagen en omvat naast de uitrustingslijnen Base en Pro (zelf uitgebreid) ook een Interior Design Package en een Chrome Interior Package, evenals High Performance LED-koplampen, een parkeerassistent en een Keyless Start-functie. Mercedes heeft ook een Winter Pack toegevoegd “voor geoptimaliseerd comfort en prestaties bij koud weer”, en een Construction Pack met grotere bodemvrijheid en bescherming van de onderkant. De veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen Speed Limit Assist en Traffic Sign Assist zijn nu standaard, net als de achteruitrijcamera.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo