OPENLANE maakt fleet remarketing eenvoudig zodat klanten succesvoller kunnen zijn [Advertorial]

Het opbrengstniveau van einde-contract leaseauto’s betekent voor leasemaatschappijen vaak het verschil tussen winst en verlies. Maar ook voor andere partijen zoals fleetowners en autoverhuurders is het zaak hun vloot zo goed mogelijk te verkopen.

OPENLANE is één van werelds grootste digitale marktplaatsen voor tweedehandswagens en heeft als doel de handel in auto’s eenvoudig te maken, zodat klanten succesvoller kunnen zijn. De grote kracht van OPENLANE is het netwerk van meer dan 120.000 kopers over heel Europa en de uitgebreide expertise inzake cross-border verkopen.

Het bedrijf, voorheen bekend als ADESA, verhandelt wereldwijd zo’n 1,3 miljoen voertuigen per jaar waarvan ruim 90,000 in Europa. OPENLANE Europe verbindt OEM’s, leasebedrijven, fleetowners, groothandelaren en dealers met maar liefst 120.000 professionele kopers in meer dan 50 landen.

Lees meer over de 5 manieren waarop de OPENLANE marktplaats fleetowners helpt om hun remarketingprocessen te stroomlijnen:

 1. Gemoedsrust en conformiteit
  OPENLANE verzorgt alle aspecten van remarketing van wagenparken: van inspectie en veiling tot snelle betaling, transport en export en zelfs de-fleet services, zoals het verwijderen van stickers. Daarnaast neemt OPENLANE de risico’s van elke verkoop op zich en zorgt voor een strikte naleving van alle relevante regelgeving, waaronder BTW-voorschriften, GDPR compliance en veiligheidsvoorschriften.
 2. Marktconforme verkoopprijzen
  OPENLANE creëert een concurrerende omgeving in de hele EU die hogere biedingen stimuleert en ervoor zorgt dat klanten van OPENLANE hun auto’s op de juiste markten tegen de juiste prijzen kunnen verkopen. Via de openlane.eu marktplaats kunnen klanten marktconforme, concurrerende verkoopprijzen realiseren.
 3. Bliksemsnelle betaling
  OPENLANE betaalt binnen 2 werkdagen en zorgt voor een snelle overdracht van eigendom, zodat de verkoop naadloos verloopt.
 4. Meer flexibiliteit en transparantie
  De marktplaats biedt ook flexibele procedures voor auto-inspecties, biedingen en facturering. Geen verborgen kosten, geen verrassingen gewoon duidelijke en eerlijke prijzen.
 5. Meer deskundig verkoopadvies
  OPENLANE biedt klanten uitzonderlijk verkoopadvies. Met hun unieke verkoopbaarheidsscore wordt de veilingervaring naar een hoger niveau getild. Deze score biedt waardevolle inzichten die kunnen helpen het verkooppotentieel van uw voertuigen te maximaliseren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo