Ravas wint IFOY Award 2024

Het Ravas iCP wegend vorkenbord met Weighing in Motion Technology is onderscheiden met de felbegeerde International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY) Award voor 2024 in de categorie Special of the Year.

De jury van de IFOY Award, bestaande uit internationaal gerenommeerde logistieke experts, heeft het iCP wegend vorkenbord streng beoordeeld aan de hand van een reeks criteria, waaronder innovatie, technologie, ergonomie en voordelen voor de klant.

International Key Account Manager Michael van Dijk nam de prijs in ontvangst tijdens de ceremonie in Baden bij Wenen: “Het ICP wegend vorkenbord heeft een nieuwe standaard gezet voor precisie en productiviteit in material handling. Door de integratie van geavanceerde ‘weighing in motion’-technologie maakt deze innovatieve oplossing real-time gewichtmetingen van ladingen mogelijk zonder de workflow te onderbreken. Deze functie verbetert de operationele efficiëntie aanzienlijk, vermindert stilstand en zorgt voor naleving van de veiligheidsnormen.”

Lees alles over Ravas Belux BV

Ravas Belux BV

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo