TVH Equipment en mateco IT nemen intrek in Het Nest

TVH Equipment centraliseert al zijn Waregemse activiteiten in een state-of-the-art nieuw gebouw langs de E17. TVH Equipment deelt het volledig ronde gebouw met mateco IT, een wereldwijde aanbieder van geavanceerde technologische oplossingen voor de mateco groep.

De gloednieuwe thuisbasis van TVH Equipment en mateco IT is een ontwerp van DEMO Architecten en werd gerealiseerd door Stadsbader en Willy Naessens Group. Omdat de ronde vorm met de opvallende zonnewering veel weg heeft van een vogelneststructuur, werd het gebouw intern ‘Het Nest’ gedoopt.

De bouwfase liep van augustus 2021 tot april 2024. Intussen zijn de medewerkers naar hun nieuwe werkplek verhuisd. De officiële opening voor klanten en leveranciers vond plaats op vrijdag 14 juni, voor de medewerkers en hun partner op zaterdag 15 juni.

Tot voor kort zaten de verschillende diensten van het hoofdkantoor van TVH Equipment in Waregem verspreid over verschillende gebouwen. “Nu we alles gecentraliseerd hebben op één locatie, kunnen we onze unieke 360°-service aan onze klanten verder uitbouwen en tegelijk onze ecologische voetafdruk sterk verlagen,” zegt Kristof Coudenys, CEO van TVH Equipment.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo