DAF viert 75 jaar truckproductie met speciale serie XG+

De eerste DAF truck werd geproduceerd in 1949. Om deze 75e verjaardag te vieren, biedt DAF Trucks een bijzonder goed uitgeruste gelimiteerde editie van de XG+ aan. Elk voertuig is uitgerust met een volledige aerodynamische kit, inclusief spoilers, fenders en side skirts, DAF Digital Vision System camera’s, Corner Eye-camera’s en een luxe met leer beklede verwarmde draaistoel. De chauffeur krijgt zelfs een topklasse audiosysteem met acht luidsprekers en geïntegreerde subwoofer, nachtvergrendeling, een magnetron, een complete set luxe vloermatten en een goed gevulde goody bag. Uiterlijk onderscheidt deze speciale serie zich door zijn metallic zilverkleur met zwarte en gele strepen en zijn Alcoa Dura-Bright wielen.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo