Geotab levert oplossing voor vlootbeheer aan BYD

Geotab gaat een connected fleet management-oplossing leveren aan BYD Trucks Europe. Het Canadese bedrijf wil klanten ervan verzekeren dat de vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens worden gerespecteerd in overeenstemming met de Europese normen.

Elektrische vrachtwagens en lichte bedrijfswagens van BYD die in Europa worden geïmporteerd, zullen daarom worden uitgerust met oplossingen voor gegevensverzameling die door Geotab worden geleverd. BYD-klanten kunnen de Chinese fabrikant toegang geven tot voertuiggegevens, die BYD vervolgens analyseert om de bewaking en het onderhoud van voertuigen te verbeteren en stilstand tot een minimum te beperken. BYD Trucks Europe zal haar klanten ook andere Geotab-diensten aanbieden, zoals routeoptimalisatie, wat vooral relevant is wanneer het om een elektrisch voertuig gaat.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo