Het Astre-netwerk heeft een nieuwe organisatie

Het van oorsprong puur Franse Astre-netwerk heeft onlangs een nieuwe structuur aangenomen die beter aansluit bij zijn Europese ambities. Voortaan zal Astre Europe toezicht houden op de verschillende nationale entiteiten binnen de groep. De nieuwe structuur moet de ontwikkeling van het logistieke netwerk in heel Europa versnellen.

De Raad van Bestuur van Astre Europe zal bestaan uit één lid per land of regio. Momenteel zijn er vijf leden: Astre France (nieuw opgericht), Astre Peninsula Iberica (API), Astre Italia, Astre Benelux en Astre DACH. Astre Europe zal de verschillende nationale entiteiten gedeeltelijk financieren zodat ze hun respectieve netwerken kunnen voltooien en de ontwikkeling van tools en diensten kunnen versnellen. Deze diensten omvatten groepsaankopen, palletdistributie, digitaal, opleiding, MVO-ondersteuning, communicatie, bedrijfsontwikkeling, financiering en verzekering.
Het Astre-netwerk heeft momenteel 160 leden en meer dan 400 vestigingen in Europa, en heeft zichzelf tot doel gesteld om tegen 2030 200 leden te hebben. In België is Van Mieghem verantwoordelijk voor het centraliseren van de stromen voor het netwerk en is Astre Benelux-UK de thuisbasis. De andere Belgische transportbedrijven die aangesloten zijn bij de groep zijn Garsou-Angenot (Thimister), Dandoy (Asse), Gobo (Lanaken), JET (Oudsbergen) en Gheeraert (Loppem).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo