Jungheinrich kiest voor elektrische servicewagens van Ford

Leverancier van intralogistieke oplossingen Jungheinrich introduceert elektrische servicewagens om de emissies van het wagenpark te verminderen. De keuze ging daarbij naar de Ford E-Transit.

Vanaf juli 2024 zullen de servicetechniekers van Jungheinrich geleidelijk overschakelen op elektrische servicewagens. Deze strategische beslissing zorgt ervoor dat het wagenpark in lijn is met de milieudoelstellingen van het bedrijf.

In 2025 worden er 30 bijkomende elektrische wagens ingezet. “De elektrificatie van ons wagenpark zal een aanzienlijke bijdrage leveren aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van het bedrijf,” vertelt Jean-Christophe Kimmel, Projects & Facilities Director bij Jungheinrich.

Om de overgang naar elektrische servicewagens zo soepel mogelijk te laten verlopen, doet Jungheinrich een beroep op de medewerking van haar klanten. Het bedrijf verzoekt haar klanten om de techniekers toe te staan gebruik te maken van hun laadinfrastructuur tijdens servicebezoeken.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo