Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Begin juli bracht Linde Material Handling zijn nieuwe L10 – L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een breed scala aan transporttaken in magazijnen en productieruimtes.

Het basisprincipe achter de L10 – L16 B stapelaars is om een compacte oplossing te bieden voor nauwe werkruimtes. “Elke centimeter telt: hoe korter onze trucks zijn, des te eenvoudiger hun bestuurders goederen snel en veilig naar hun bestemming kunnen brengen. Deze stapelaars behoren daarom tot de meest compacte modellen op de hele markt,” aldus Marc Castro, portfoliomanager magazijntrucks bij Linde Material Handling.

Deze stapelaars zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waarvan de kortste versie slechts 568 millimeter meet van het chassis tot het vorkenbord en een draaicirkel heeft van niet meer dan 1.420 millimeter.

Ook aandacht voor ergonomie en veiligheid

Behalve compactheid zijn ook veiligheid en ergonomie belangrijke steunpilaren van deze stapelaars. Zo is de lange dissel links op de truck gemonteerd, waardoor de bestuurder altijd binnen de contouren van de truck blijft en tot 6 km/u steeds een veilige afstand behouden blijft. Daarnaast draagt ook het lage, doorlopende chassis bij aan de veiligheid, doordat het voorkomt dat de voeten van de gebruiker onder de stalen constructie terechtkomen en gekneld raken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo