Maxus eDeliver 5 behaalt topscores in Euro NCAP-tests

De nieuwe Maxus lichte bedrijfsvoertuigen hebben uitstekende cijfers behaald in de Euro NCAP-tests: de eDeliver 5 (die binnenkort wordt gelanceerd) kreeg het Platinum 24-label en de eDeliver 7 en eDeliver 9 ontvingen beide het Gold 24-label.

De eDeliver 5 werd vooral gewaardeerd voor zijn verschillende rijhulpsystemen, waar hij 82% scoorde. “Deze beoordelingen getuigen van Maxus’ toewijding aan veiligheid, geavanceerde technologie en technische uitmuntendheid. Maxus spaart kosten noch moeite bij het ontwerpen en bouwen van voertuigen die inzittenden beschermen in het geval van een botsing. Een volledig gamma van actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen heeft bijgedragen tot de topscores,” zegt Guy Haesendonck, Maxus Deputy Managing Director voor West-Europa.

De Maxus eDeliver 5 wordt in september aan het publiek voorgesteld op de IAA Transportation show in Hannover.

Lees alles over Maxus (Maxomotive NV)

video

Maxus: een Belgische première met de e-Deliver 7

Eén van die nieuwe modellen tijdens Passion4Vans was een heuse Belgische première, de Maxus eDeliver 7, die samen met de T90 EV pick-up zijn opwachting maakte in Zolder. Een test met de eerste elektrische pick-up in Europa lees je verder in dit magazine, maar hier bekijken we de nieuwkomer in het bestelwagengamma van het Chinese […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo